0.7 C
Campulung Muscel
07/12/2023

La două săptămâni de la controlul pe platforma ARO, Prefectura a făcut public rezultatul

După două săptămâni de la controlul de pe platforma ARO, Instituţia Prefectului a emis o notă de constatare în care explică modul în care firma colectoare nu a respectat niciun termen din graficul privind evacuarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase. Astfel, conform actului emis de Prefectură, din cele 315 tone de deşeuri au fost scoase de pe platformă doar 14, în prima etapă care avea ca termen 31 decembrie 2014.
Potrivit graficului de evacuare a deşeurilor, până la sfârşitul anului 2015, trebuie evacuate cele circa 2.100 de tone de deşeuri periculoase, iar, până la finele lui 2016, cele circa 1.000 de tone de deşeuri ne­periculoase. Deşi în prima etapă, ce a avut ca termen 31 decembrie, trebuiau evacuate 315 tone, nu s-au scos decât 14 tone. În etapa a doua, cu termen limită 31 martie, ar trebui evacuate alte circa 470 de tone de deşeuri periculoase. Astfel, având în vedere că şi cea de-a doua etapă de evacuare a de­şeurilor periculoase se încheie la începutul săptămânii viitoare, ar trebui evacuate peste 700 de tone, 300 din prima etapă şi peste 400 din a doua. Potrivit actului emis de Instituţia Prefectului, echipa mixtă de control va reveni pe amplasament după data de 31 martie 2015, pentru a verifica stadiul realizării eta­pei a doua, al măsurii de evacuare a deşeurilor periculoase de pe amplasament, urmând a lua, în funcţie de cele con­statate, măsurile legale care se impun.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!