2 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Directorul Clubului ARO s-a orientat inspirat spre bogăţia de la Piteşti şi Mioveni

Şeful Clubului ARO a punctat câteva evenimente de referinţă în Câmpulung, „unele în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, care are un statut special. Este una dintre cele mai bogate din România. Au venituri, sunt aşezaţi unde trebuie, în comparaţie cu noi, care suntem “vai, mama noastră!” Dar nu ne văităm, pentru că am un prieten foarte bun, pe numele lui Mircea Diaconu, care spune aşa: „Dacă tot suntem plătiţi prost, măcar să ne facem treaba bine.” În plus, Casa de Cultură a Sindicatelor colaborează cu Centrul Cultural Mioveni, pentru Festivalul de Muzică Folk. În 2015, Festivalul de Romanţe şi Poezie „Rapsodii de Toamnă”, o manifestare care a făcut să se vorbească despre Câmpulung în presa naţională – fiind promovat şi prezentat de TVR şi alte posturi de televiziune – împlineşte 10 ani. „Vă invit, la sfârşitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie, la acest festival, care durează trei zile. Totul îl asigurăm noi. Avem un parteneriat cu Primăria, care ne dă 5.000 de lei. Restul îi atragem noi din sponsorizări.”, a lansat de pe acum invitaţia Sergiu Cicu, al cărui mesaj a declanşat o rumoare în sală: „5.000 de lei?!” „5.000 de lei.”, a confirmat Sergiu Cicu. „Asta este suma… foarte bună.”
Alt eveniment pe punctul de a căpăta notorietate la nivel european este Festivalul de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song”, care a suferit, în 2015, câteva modificări la partea de organizare. „Avem patru categorii de vârstă: 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani. Pentru acest an, şi-au anunţat participarea Italia, Rusia, Bulgaria, Turcia, Croaţia, Slovenia, Malta, Republica Moldova, Portugalia, Estonia, Lituania şi România. Bugetul festivalului a fost construit în jurul sumei de 700 de milioane de lei vechi, din care 200 de milioane ni le dă Primăria. Poate, şi prin felul meu de a fi şi cu sprijinul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, mulţi oameni de afaceri, cunoscându-mă, m-au ajutat. Dan şipoteanu m-a ajutat, personal şi financiar. La prima ediţie m-a ajutat cu bani de la firma dumnealui. şi am muncit ca să aducem acest festival la un nivel foarte ridicat. Juriul festivalului este internaţional.  Ca o continuare, în ultimii doi ani, cu Centrul Cultural Mioveni, la data de 1 iunie, am făcut împreună Gala Cântecului Internaţional pentru Copii „Stars of Song”. Mă ajută Argentina, mi-a dat autocarul, îmi dă o masă pentru cei care sunt acolo. Putem să facem lucruri foarte bune, cu bani puţini. Altfel suntem „mâncaţi”. În privinţa banilor, de-abia trăim.”, a încheiat Sergiu Cicu.  
Paharul de apă plată cu lămâie oferit de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, anunţat de Cristian Cocea la început, s-a transformat într-un prânz copios la „Belvedere”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!