13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Centrul are un iz de ghetou urban

După ce Marian Vanghelie a fost reţinut de DNA în urma unui dosar de corupţie, televiziunile au prezentat situaţia sectorului pe care acesta l-a avut în conducere. Presa a scos în evidenţă faptul că, în timp ce primarul lua mită de milioane de euro, Sectorul 5 arată mai mult ca un ghetou. Păi, atunci, cam aşa am putea să prezentăm şi noi municipiul nostru. În aceeaşi situaţie ne aflăm şi noi. În timp ce edilul Călin Andrei a fost condamnat într-un dosar de corupţie, cartierele şi centrul arată aproape ca ghetourile rău famate din America. Găsim clădiri care stau să se dărâme şi mizerie peste tot. Chiar dacă ADP-ul are o tentativă firavă de a face curăţenie, situaţia nu se îmbunătăţeşte. În plin centrul Câmpulungului avem grădini care nu au mai fost curăţate de peste 10 ani, cum este cea de pe strada Fraţii Goleşti, din spatele Clubului ARO. Lângă vulcanizarea din zonă este grădina care nu a fost curăţată de uscături niciodată. Mai mult, vara, bălăriile ajung să aibă peste doi metri, iar desimea lor dă fiori celor care locuiesc în zonă. O adevărată şerpărie şi focar de infecţie. Gardul nu mai există şi toată lumea aruncă gunoaie.
O altă zonă care dă impresia de ghetou urban este cea a Policlinicii Stomatologice. Mizerii aruncate pe jos, asfaltul măcinat de gropi şi maşini părăsite formează tabloul zonei mizere din oraş.
În spatele Hotelului “Muscelul” tot tipul au fost depozitate gunoaie. Spaţiul verde din spatele parcării nu a fost curăţat de ani buni, iar mărăcinişul s-a îndesit, lăsând impresia că în inima municipiului avem o mică junglă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!