20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

La „Romarta”, au fost amplasate literele care formează cuvântul „CÂMPULUNG”

După o perioadă îndelungată de stagnare, şantierul „Romarta” a redevenit activ la începutul acestei veri. În intervalul în care activităţile au fost suspendate, vegetaţia a crescut necontrolat, iarba ajungând până la genunchi. Recent, muncitorii lui Răuţoiu au curăţat terenul şi au montat un sistem de irigaţii pentru a pregăti zona de instalarea gazonului şi plantelor decorative.

Astăzi 4 iulie 2024, au fost aduse şi montate literele care compun cuvântul „CÂMPULUNG”. Acestea fac parte din proiectul „Piaţa Neacşu Uneşte Comunitatea”, care urmăreşte să integreze diferite zone din oraş prin amplasarea unor litere simbolice, în diverse locaţii, care să formeze cuvântul „NEACŞU”.

Reamintim că pentru licitația aferentă proiectului au fost depuse două oferte din partea a două asocieri de firme. Prima ofertă a fost condusă de Fly Construct Team Ideal SRL din Geamăna, comuna Bradu, având doi ofertanți asociați și patru subcontractanți. A doua ofertă, câștigătoare, a fost înaintată de asocierea condusă de Group Concif SRL, în parteneriat cu Conteh Barengott SRL și cu subcontractanții Art Decor SRL din Săcele și Bubu Cons SRL din Târgoviște.

„Piaţa Necaşu” cuprinde următoarele zone: 1. „La ruşi” (parţial); 2.Gardă; 3. „Rotunda”; 4. „Romarta”; 5. Schei (spaţiul verde de la Jandarmi); 6. Grui (platforma de gunoi de peste drum de cimitir). În aceste zone vor fi amplasate şi cele şase litere ale cuvântului „NEACŞU”: „N” – zona „La ruşi”; „E” – zona „La Gardă” (inclusă în „Bine aţi venit”); „A” – zona Rotunda (inclusă în „Rotunda”); „C” – zona „Romarta” (inclusă în Câmpulung”); „S” – zona Schei (inclusă în Schei); „U” – zona Grui (inclusă în „Grui”).

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!