31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Muscelul Câmpulung va disputa primul amical al verii la Albota, în compania echipei FC Argeș

Nou-promovată din Liga 3 în Liga 2, Muscelul Câmpulung va disputa sâmbătă, 29 iunie, primul dintre cele șase meciuri amicale stabilite de conducerea clubului pentru perioada de pregătire premergătoare sezonului competițional 2024/2025. Echipa antrenată de Costin Lazăr va juca, de la ora 11.00, pe terenul din cadrul bazei sportive de la Albota, împotriva formației din Liga 2, FC Argeș.

Conducerea echipei muscelene a sunat adunarea la începutul acestei săptămâni, jucătorii având o vacanță mai lungă după realizarea obiectivului, iar la primul antrenament au fost prezenți 28 de jucători. Tehnicianul Costin Lazăr va avea la dispoziție, în mare parte, același lot de jucători cu care a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, însă, sunt și fotbaliști în probe la ședințele de pregătire, juniori și jucători ceva mai experimentați. Mai marii clubului sunt în tratative în această perioadă cu câțiva fotbaliști care au bifat mai multe meciuri în Liga 2, dar până în prezent certitudinile din lot sunt Marius Sanda și Antonio Niță, care au revenit la echipa din Câmpulung.

„Începem o provocare acum, dar e și o împlinire pentru ce s-a întâmplat sezonul trecut. Mă bucur pentru echipă, pentru jucători, pentru noi, dar și pentru oraș, pentru că echipa va juca în Liga 2. Dar, de acum va începe greul. Avem un plan de pregătire, iar important e să avem tot lotul valid. Avem nevoie și de întăriri. Îmi doresc tot timpul mai mult, mi-aș dori ca în sezonul care urmează să fim în Liga 2, iar în vara următoare să urcăm la Liga 1. Însă, trebuie să fim cu picioarele pe pământ și trebuie să vedem cum putem rămâne la Liga 2 în sezonul care va debuta în august. Toată lumea din oraș trebuie să se mobilizeze și să susțină această echipă. (…)”, a declarat Costin Lazăr. Dacă antrenamentele se desfășoară pe „Municipal”, e greu de crezut că Muscelul va obține acordul din partea Federației Române de Fotbal pentru a disputa pe acest stadion meciurile din campionat, în condițiile în care sunt multe lucruri de pus la punct acolo.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!