20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Patronul şi angajatul unui bar de lângă Câmpulung, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Luni, 17 iunie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reţinerea a doi inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

„Din probele administrate în cauză a rezultat că, în perioada mai-iunie 2024, aceştia au deţinut, intermediat şi comercializat cantităţi de droguri de mare risc (cocaină) şi substanţe psihoactive (2-MMC), către consumatori din judeţul Argeş. Interacţiunile cu clienţii au fost realizate în incinta unui bar, unde inculpaţii au calitatea de administrator, respectiv angajat al societăţii comerciale.”, se arată într-un comunicat al DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti.

În cauză, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie la locuinţele acestora, fiind identificare şi ridicate cantităţile de aproximativ 15 grame de substanţă susceptibilă a fi drog de mare risc (cocaină), 30 grame de substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive (2-MMC), obiecte purtând urme de substanţă, o sumă de bani în lei, precum şi alte mijloace de probă.

„Marţi, 18 iunie 2024, Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – se mai arată în comunicatul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!