20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Florentina Oancea, gimnasta din Stoeneşti, şi colegele sale au devenit vicecampioane naţionale pe echipe la gimnastică ritmică

Florentina Oancea, gimnasta din Stoeneşti, a participat recent la Campionatul Naţional de Gimanstică Ritmică, desfăşurat la Braşov. Ea şi echipa sa au reuşit să obţină medalia de argint, devenind vicecampioane naţionale pe echipe.

Performanţa Tinei, aşa cum este alintată de părinţi, a fost de admirat, întrucât la proba de panglică a fost pentru prima dată când tatăl acesteia, Florin Oancea, nu a putut să o urmărească live. Deşi a avut emoţii şi a fost sub presiune, Tina a reuşit să se concentreze şi să obţină un rezultat nesperat de bun.

A fost o perioadă grea, iar pentru a putea continua gimnastica, Tina a trebuit să înveţe limba italiană de la zero, apoi să dea examen la o şcoală pentru a învăţa tot de dimineaţă, pe care l-a promovat cu nota zece. Tatăl Florentinei Oancea este mândru de fiica sa, menţionând că, pe lângă rezultatele bune pe care le are la şcoală, pasiunea ei pentru gimnastică este evidentă şi în performanţele sale. „Pot spune că are o ambiție mare, zilnic vine de la școală, face 2-3 ore lecțiile (din propria inițiativa), merge 3-4 ore la antrenamente și apoi vine acasă și mai face cu obiectele în camera de sport! „Mă bucură deocamdată faptul că învață foarte bine, dar e pasionată de gimnastică, o pasiune dusă aproape la extrem, lucrul acesta se vede si când intra pe covor, e veselă, zâmbitoare, se vede că nu o face chinuit, ci o face total din plăcere, visează ca într-o zi să devină campioană și la individual! Moral o voi sprijinii în tot ce își propune, știu că e foarte ambițioasă!”, a declarat tatăl fetei, Florin Oancea.

R.A.Ș.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!