19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Echipa CS Muscel, Campioana României la volei!

În această săptămână, la Câmpulung, s-a desfăşurat competiţia finală din cadrul Campionatului Naţional de Volei U15, organizată de către Clubul Sportiv Muscel, competiţie care s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, respectiv a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”. Timp de patru zile, oraşul a fost gazda echipelor de volei din toată ţara, care au jucat, pentru a doua oară consecutiv, finala Campionatului de Volei la Câmpulung.

Participarea a fost numeroasă, iar opt cele mai bune echipe din ţară s-au confruntat pentru câştigarea trofeului şi obţinerea titlului de „Echipa Campioană a României”.Echipa de volei din Muscel a avut parte de o săptămână grea, dar plină de bucurie la finalul turneului. Sportivele au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica la meciul din finala mare, iar suportul antrenorului echipei, profesorul Adrian Mihăilă, a contat foarte mult în fiecare victorie obţinută.

Finala s-a disputat, la fel ca şi anul trecut, între CS Muscel şi CSV Craiova, pentru obţinerea trofeului. Fetele echipei din Muscel au deschis foarte bine scorul, câştigând primele două reprize cu 2-0. În cea de-a treia repriză, însă, craiovencele au prins curaj şi au ripostat în faţa gazdelor, astfel că au reuşit să câştige cel de-al treilea set. Cu sprijinul galeriei, a părinţilor, a iubitorilor de volei şi a câmpulungenilor, fetele de la CS Muscel au reuşit să înfrângă adversarele în ultima repriză, câştigând cu un scor de 3-1. De această dată, victoria a fost de partea CS Muscel, care au reuşit ca în acest an să aducă trofeul la Câmpulung şi să câştige titlul de „Echipa Campioană a României”.

Iată clasamentul final:

  • I – CS Muscel
  • II – CSV Craiova
  • III – SSM Constanţa
  • IV – Champions Sibiu
  • V – CSM Bucureşti
  • VI – CSS Blaj
  • VII – Junior Iaşi
  • VIII – Juvenil Braşov

Premiile speciale au fost înmânate de Florin Voinea, antrenorul echipei CSM Constanţa Divizia A, membru în Colegiul de Antrenori şi al Federaţiei Române de Volei.

Premiile pentru locul al III-lea au fost înmânate de Silviu Smadea, directorul Clubului Sportiv Muscel.

Premiile locului al II-lea au fost acordate de Istvan Bokor, antrenorul Lotului Naţional de volei U16.

Campioanele României, voleibalistele de la CS Muscel, au primit Trofeul Campionatului Naţional de Volei U15 2024, medaliile de aur şi tricourile României de la Adina Salaoru, preşedintele CSM Târgu Mureş, fost căpitan al echipei naţionale, al echipei campioane CSM Alba Blaj, cu care a obţinut locul al II-lea în Liga Campionilor.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!