12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Astăzi, la Rotunda, se monta sistemul de irigaţii

A trecut mai bine de un an de când a început lucrarea la Rotunda. Contractul câştigat la licitaţie de Sorinel şi George Răuţoiu, tatăl şi fiul, prevedea un termen de execuţie de 12 luni, în care trebuiau să fie gata toate cele şase scuaruri şi intersecţii din „Piaţa Neacşu”, respectiv: 1.„La ruşi”, 2.Gardă, 3.Rotunda, 4.Romarta, 5.Schei (spaţiul verde de la Jandarmi) şi 6.Grui (platforma de gunoi de peste drum de cimitir).

Niciuna dintre cele şase zone care fac parte din proiectul „Piaţa Neacşu uneşte comunitatea” nu a fost finalizată, nici măcar Rotunda, unde muncitorii lui Răuţoiu au fost prezenţi, din când în când, anul trecut. Cu toate acestea, de curând, au fost plantaţi o parte din arbori, pe spaţiile verzi destinate acestora.

Astăzi, 15 mai 2024, o echipă de muncitori asamblau sistemul de irigaţii pe alveolele din zona Rotunda. Reamintim că investiţia cuprinde: 270 m de bordură 20×25; 100 m bordură 10×15; 15 mp de pavaj; 545 mp de gazon cu sistem de irigaţii; 24 de puieţi; 80 de arbuşti; un molid; 7 litere metalice volumetrice „ROTUNDA”; 4 stâlpi de iluminat; sistem de supraveghere video; 8 bănci cu spătar; 6 bănci cu spătar şi jardinieră; o bancă cu spătar, jardinieră, suport pentru cărţi, suport pentru bicicletă; 18 suporturi pentru bicicletă personalizate; o staţie de reparat biciclete; 7 seturi cu 3 coşuri de gunoi selectiv; 9 structuri ornamentale; 1.410 mp de asfalt.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!