11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Ioana Marcu, despre arhitectul şef: „Mădălina Zăgărin vine şi la patru dimineaţa la Primărie. De când lucrează ea la Primărie, poliţiştii locali sunt mai stresaţi, căci poate să apară oricând”

Ioana Marcu, administratorul public al municipiului, a vorbit în termeni pozitivi despre efortul colegilor săi din Primăria Câmpulung, pe întreaga perioadă în care s-a încercat accesarea cât mai multor finanţări nerambursabile, apoi în timpul implementării proiectelor, unele dintre ele finalizate, altele ajunse în etapa recepţionării. Dar, în mod special, aceasta a punctat rolul esenţial pe care îl are arhitectul şef Mădălina Zăgărin în majoritatea intenţiilor de lucru ale instituţiei.

„Un mare beneficiu, din punctul meu de vedere, a fost venirea doamnei arhitect şef Mădălina Zăgărin la Primăria Câmpulung. Este o persoană extraordinar de capabilă, foarte şcolită, care are o profundă înţelegere din punct de vedere urbanistic şi este foarte dedicată. Este genul de om care, dacă are ceva urgent de făcut, vine la patru dimineaţa la Primărie. De când lucrează ea la Primărie, poliţiştii locali sunt mai stresaţi, căci Mădălina poate să apară oricând şi trebuie să fie apţi să deschidă Primăria. Eu am simţit cu adevărat o uşurare din momentul în care a venit.”, a afirmat city-managerul Ioana Marcu despre unul dintre oamenii cheie ai Primăriei.

Nu este singurul care au dovedit un efort susţinut într-o perioadă mai complicată pentru administraţia publică locală. Aceasta i-a cuprins în mesajul său pe majoritatea şefilor de departamente, care au muncit la realizarea documentaţiilor necesare atât înaintea obţinerii fondurilor atrase, cât şi în timpul derulării proiectelor. „Doamna Violeta Iarca, de la Direcţia Economică, de exemplu, sau doamna secretar general, pe partea de domeniu public şi hotărâri de Consiliu Local, care s-au făcut cu sutele ad-hoc. Au sărit în ajutor. A fost o muncă de Sisif, la care toţi au contribuit. Fetele de la Achiziţii, de asemenea, au muncit de le-au sărit capacele, ca să ajungem în acest moment cu aceste proiecte semnate şi implementate. S-au încheiat o parte din P.O.R.-urile de anul trecut (n.r. proiecte GAL), iar la Contabilitate, dacă intra cineva în lunile noiembrie şi decembrie, plângea cot la cot cu fetele.”, a povestit Ioana Marcu la emisiunea „Obiectiv muscelean”, de la postul Clar TV, la care a fost invitată joi, 18 aprilie 2024.

Ea însăşi a cunoscut un progres uriaş faţă de momentul 2020, când primele lecţii de administraţie publică le-a luat după alegerile locale. „Dacă îmi spune cineva numele unei străzi, stau să mă gândesc în câte cadastre este „spartă”. Pentru că am lucrat atât de mult şi am gândit fiecare zonă din oraş, încât, la un moment dat, m-am lovit de fiecare petic de pe hartă, pentru care s-ar preta un anumit tip de investiţie.”, a mai precizat acesta despre punctul în care a ajuns graţie experienţei de trei ani şi jumătate în funcţia de administrator public al Câmpulungului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!