8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

La final de săptămână, ADP a continuat reparaţiile trotuarului de pe strada Revoluţiei. A fost turnat asfalt şi pe Calea Măgurii, la intersecţia cu strada Traian

La începutul lunii martie 2024, au demarat lucrările de asfaltare a trotuarului de pe strada Revoluţiei, cel care leagă cartierul Grui de oraş, pe partea cu spitalul TBC. Procesul a implicat mai multe etape, începând cu amplasarea bordurii şi continuând cu turnarea stratului de asfalt, lucrându-se simultan, cu două echipe. Pe această parte, trotuarul va fi reabilitat până la intersecţia cu strada Eremia Grigorescu. În acelaşi timp, profitându-se de funcţionarea staţiei de asfalt, au demarat lucrările de asfaltare şi pe Calea Măgurii, la intersecția cu strada Traian.

La final de săptămână, echipele ADP s-au concentrat pe finalizarea capătului trotuarului, în apropierea Parcului „Prichindelul”, unind partea neasfaltată cu cea reabilitată anul trecut. În paralel, fiind pusă în funcţiune staţia de asfalt, ADP a demarat lucrările de asfaltare şi pe Calea Măgurii, mai exact la intersecţia cu strada Traian. Aici, echipa a frezat porţiuni ale carosabilului afectate de gropi, urmând să asfalteze pentru a asigura nivelarea stratului proaspăt turnat.

Pe parcursul zilei, lucrările au continuat cu alte două asfaltări pe strada Traian, în imediata vecinătate a intersecţiei cu strada Calea Măgurii. Prezentă pe teren, primăriţa Elena Lasconi a mers la cele două lucrări, având programat un tur al zonelor aflate pe agenda de lucru a ADP-ului.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!