22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Voleibalistul Laurențiu Lică, sosit pentru prima dată la Câmpulung, a înmânat trofeele echipelor câștigătoare ale Turneului de Volei „Dream”

În week-end-ul trecut, 16-17 martie 2024, Câmpulungul a fost gazda primei ediţii a Turneului de Volei „Dream”, atrăgând în ju de 500 de vizitatori. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Dream by Dream” în colaborare cu CS Muscel şi a avut o natură aparte, fiind un turneu mixt cu o componentă caritabilă.

Turneul a fost onorat de prezenţa voleibalistului Laurenţiu Lică, o figură marcantă în sportul românesc, cunoscut atât pentru performanţele sale ca jucător, cât şi pentru abilităţile sale de antrenor, conducând, în prezent, echipa Corona Braşov. Participarea a fost impresionantă, cu 40 de echipe din toată ţara şi chiar din Republica Moldova, depăşind aşteptările iniţiale ale organizatorilor, iar evenimentul s-a desfăşurat în cinci săli de sport atât din Câmpulung, cât şi din comunele limitrofe. Banii strânşi prin licitaţiile pentru obiecte de colecţie, precum o minge semnată de campioanele de la Volei Alba Blaj sau un tricou purtat şi semnat de Laurenţiu Lică la meciul său de retragere, au fost direcţionaţi către sprijinirea echipei de volei CS Muscel.

Duminică, 17 martie 2024, turneul şi-a încheiat parcursul printr-o festivitate de premiere, reunind organizatorii, Andrei Gubaş şi Radu Tănăsan, şi co-organizatorii de la Clubul Sportiv Muscel. Printre invitaţi s-a numărat şi voleibalistul Laurenţiu Lică, cel care a avut onoarea să înmâneze trofeele echipelor câştigătoare.

Echipa de leuţi de la LEO Club Câmpulung a fost prezentă, contribuind la desemnarea câştigătorilor şi înmânarea premiilor care au constat în medalii şi diplome de participare. Iată lista echipelor câştigătoare:

  • Locul I – Echipele „Urşii” şi „Zuper”
  • Locul II – Echipa „Thunder Spike”
  • Locul III – Echipele „Sturionii” şi „Hai Hui”

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!