25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

ARO Câmpulung, remiză albă la Pucioasa

Cu un lot de jucători împrospătat în această iarnă, ARO Câmpulung începe partea a doua a campionatului Ligii a 3-a cu un joc bun la Pucioasa, care i-a adus un punct şi satisfacţia dominării partidei, cu excepţia ultimului sfert de oră, în care gazdele au avut trei oportunităţi de a marca. Dacă s-ar fi jucat pe ocazii, cu certitudine ARO ar fi fost în avantaj. Formaţia musceleană duce în continuare, în meciurile oficiale, lipsă de concentrare şi tupeu la finalizare, însă e pe drumul cel bun, Alexandru Florescu fiind unul dintre jucătorii în care oficialii echipei muscelene îşi pun mari speranţe, el fiind golgheterul echipei în perioada de pregătire. În altă ordine de idei, trebuie menţionată apărarea „beton”, în cadrul căreia au excelat portarul Alexandru Silveanu, nou-venit la echipă şi protagonistul unor intervenţii de clasă, şi fundaşii de bandă Rareş Grecu şi Laurenţiu Robu. Pentru acest meci, antrenorii echipei ARO au folosit în primul „11” nu mai puţin de şase jucători musceleni.

  • Meci dominat de ARO

Meciul de la Pucioasa s-a jucat pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” şi a început în nota de dominare a muscelenilor, care ar fi putut beneficia de o lovitură de la 11 metri, după ce Jenaru a fost lovit clar în suprafaţa de pedeapsă. Centralul partidei, Cătălin Ilie, din Bucureşti, a văzut altceva. Oaspeţii ies din corzi şi ar fi putut deschide scorul în minutul 12, însă Silveanu nu a putut fi bătut de şutul unui adversar din interiorul careului, având o paradă portar mare! Până spre finalul primei reprize se joacă pe contre, cu multe greşeli de ambele părţi, iar în minutul 42 Darius Vasilescu ratează şansa de a marca împotriva echipei la care a jucat în prima parte a campionatului. În cea de-a doua parte a meciului, ARO e peste echipa adversă mai bine de 30 de minute, însă, spre final, gazdele au trei ocazii consecutive de gol, nu mai mari decât cea irosită de Florescu în ultimele minute ale partidei, care a reluat slab spre poartă o centrare, din lovitură liberă, venită de la Jenaru.

  • Şapte jucători noi în lotul pentru partida de la Pucioasa

Față de partidele din prima parte a sezonului, în lotul echipei ARO deplasat la Pucioasa s-au aflat şapte „noutăți”: Alexandru Silveanu și Andrei Dumitru – portari, Rareș Grecu, Darius Vasilescu, Alexandru Florescu, Eduard Niță și Andrei Badea – jucători câmp. Pentru această partidă, antrenorii echipei muscelene nu s-au putut baza pe aportul noilor jucători sosiți în perioada precompetițională, Mihai Nițescu (accidentat) şi Cătălin Pahonțu (suspendat).

  • La 17 ani, Rareș Grecu debutează cu brio în Liga a 3-a

În vârstă de doar 17 ani, împliniți luna trecută, musceleanul Rareș Grecu, a debutat ca titular în primul său meci la Liga a 3-a. Grecu este un produs 100% al fotbalului muscelean, primii pași în fotbal fiind făcuţi sub îndrumarea antrenorului Petre Iliescu. Vineri, 15 martie, ARO va reveni pe „sinteticul” de la Dragoslavele, urmând să joace contra prahovenilor de la CS Blejoi, ocupanta locului secund din serie. Pentru partida de la Pucioasa antrenorul Ionuţ Mihu s-a bazat pe următorii jucători: Alexandru Silveanu – Rareș Grecu, Laurențiu Robu (min. 84 Teodor Peștișor), Darius Vasilescu, Cormin Oprean, Bogdan Chiper, Simon Măzărache (cpt.) (min. 58 Darius Grigore), Denis Pia (min. 84 Eduard Niță), Alexandru Florescu, Gabriel Jenaru și Mario Durdun (min. 71 Darius Șerban). Alte rezerve: Andrei Dumitru, Rareș Marinescu,  Antonio Papuc, Francesco Bucurescu și Andrei Badea.

Rezerve: Andrei Dumitru – Rareș Marinescu, Eduard Niță, Teodor Peștișor, Antonio Papuc, Francesco Bucurescu, Darius Grigore, Darius Șerban și Andrei Badea

Antrenor: Ionut Mihu

Arbitri: Ilie Ionut Catalin (Bucureşti) – Oprescu Louis George (Ploieşti) și Pânzaru Viorel (Braşov)

Delegat de joc: Zaharia Mihnea  (Bucureşti)

Observator arbitri: Ivan Iulian (Giurgiu)

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!