5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

11 firme, grupate în trei asocieri, luptă pentru contractul canalizării la Bughea de Jos, de peste 21 milioane de lei. Nu lipsesc cele trei SRL-uri ale familiei Răuţoiu

Subordonaţii primarului Dorel Tănăsescu, implicaţi în organizarea unei licitaţii cu valoare atractivă, au înregistrat concurenţă după lansarea invitaţiei pe portalul de specialitate, de înscriere la procedura având ca miză un contract de peste 21 milioane de lei. Bughea de Jos a accesat fonduri nerambursabile, prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, pentru înfiinţarea reţelei de canalizare, cu staţie de epurare a apelor uzate. Startul achiziţiei serviciilor de proiectare şi execuţie a fost dat pe 14 februarie 2024, cu termen de depunere a ofertelor până pe 1 martie 2024. Au manifestat interes pentru investiţia estimată să dureze doi ani (două luni – proiectarea, 22 luni – execuţia) trei asocieri de firme, între care regăsim şi SRL-urile familiei Răuţoiu: Group Concif, Ratelen Construct şi Conteh Barengott. În această formulă au câştigat amenajarea Bulevardului „Pardon”, o lucrare care aşteaptă finalizarea, la fel ca celelalte două contracte importante: cele cinci parcuri şi cele şase scuaruri şi intersecţii reunite sub titulatura „Piaţa Neacşu uneşte comunitatea”.

  • Trei asocieri concurează pentru contractul de canalizare de la Bughea de Jos

Autorităţile de la Bughea de Jos sunt interesate de oferta care conţine cel mai bun raport calitate – cost, criteriul determinant pentru declararea câştigătorului. Contractul în valoare totală estimată de 21.265.971,53 lei a generat următoarea concurenţă:

  • Asocierea formată din Valah Construct Grup SRL (reprezentant Viorel Olteanu), din Piteşti, în calitate de lider, Forum Proiect Invest SRL (reprezentant Cosmina Petrescu), din Bascov, ofertant, Acvafor Proiect SRL (reprezentant Marius Liviu Sitaru), din Piteşti, subcontractant;
  • Asocierea formată din SIA Dynamic Solution SRL (reprezentant Leonard Iulian Raescu), din Craiova, în calitate de lider, Terra Solution Services SRL (reprezentant Roxana Adriana Stirbu), din Bucureşti, ofertant, Rescomt SRL (reprezentant Sandu Adrian Stan), din Dudoviceşti – Şimnicu de Sus (Dolj) terţ;
  • Asocierea formată din Group Concif SRL (reprezentant Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, în calitate de lider, Amiras C&L Impex SRL (reprezentant Ioan Stancu), din Târgovişte, subcontractant, Ratelen Construct SRL (reprezentant Elena Răuţoiu), din Cetăţeni, ofertant, Procivil SRL (reprezentant Alexandra Ecaterina Vetu), din Slobozia, ofertant, Conteh Barengott SRL (reprezentant George Răuţoiu), din Târgovişte, ofertant.
  • Staţie de epurare, plus 14 staţii de pompare  

Câteva referinţe despre investiţie. Staţia de epurare mecano-biologică a apelor uzate va fi amplasată pe partea stângă a sensului de curgere a Râului Bughea. Colectoarele de canalizare menajeră vor avea cu preponderenţă sensul de curgere de la Nord-Est la Sud-Vest şi de la Nord-Vest la Sud-Est. Staţia de epurare va fi amplasată în extremitatea sudică a localităţii Bughea de Jos, la o distanţă de circa 60 m de emisar (Râul Bughea), într-o zonă neinundabilă şi la peste 300 m de zona construită.

Racordurile consumatorilor la reţeaua de canalizare menajeră vor fi executate până la limita de proprietate şi vor include inclusiv căminul de racord amplasat pe domeniul public, pe trotuar sau pe spaţiul verde.

Din cauza configuraţiei terenului şi pentru evitarea pozării colectoarelor de canalizare la adâncimi mari, pe traseul reţelei se vor amplasa 14 staţii de pompare. Staţiile de pompare a apelor uzate vor fi amplasate în zona adiacentă a drumurilor judeţene sau locale, astfel: staţia de pompare 1 – pe partea dreaptă a străzii Plăişor Mare; staţia de pompare 2 – pe partea stângă a străzii Mănăstirii; staţia de pompare 3 – pe partea stângă a străzii Trandafirilor; staţia de pompare 4 – pe partea stângă a străzii Brezoiului; staţia de pompare 5 – pe partea dreaptă a străzii Valea Mare; staţia de pompare 6 – pe partea stângă a drumului judeţean DJ732C denumit strada General Bungescu; staţia de pompare 7 – pe partea stângă a drumului judeţean DJ732C denumit strada General Bungescu; staţia de pompare 8 – pe partea stângă a străzii Profesorilor; staţia de pompare 9 – pe partea dreaptă a drumului judeţean DJ732C denumit strada Hulubeşti; staţia de pompare 10 – pe partea dreaptă a drumului judeţean DJ732C denumit strada Hulubeşti; staţia de pompare 11 – pe partea dreaptă a drumului judeţean DJ732C denumit strada Hulubeşti; staţia de pompare 12 – pe partea dreaptă a drumului judeţean DJ732C denumit strada Hulubeşti; staţia de pompare 13 – pe partea stângă a drumului comunal DC14 denumit strada Ciopăţeşti; staţia de pompare 14 – pe partea stângă a străzii Stadionului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!