19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Unde şi când se va opri curentul electric mâine, în Muscel

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel:

  • Câmpulung, în intervalul orar 9.00-15.00: Bloc 7 30Ap, Bloc Romarta, Complex Romarta cu spaţiile comerciale de la parterul blocului, Birou Notarial Zipiş, Florăria Glory Rosa, Babai Doner
  • Vlădești, în intervalul orar 9.00-15.00: Sat Vlădeşti de Sus

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!