9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Ciprian Neculăescu este contracandidatul lui Norris Măgeanu la alegeri

Astăzi, 8 februarie 2024, PSD Argeş a anunţat schimbarea lui Ciprian Neculăescu cu Marius Pârvu în funcţia de subprefect. Pentru social-democratul câmpulungean este o retrogradare pierderea unei funcţii care s-a dovedit o pălărie prea mare pentru el. Dacă omul n-a fost în stare să-şi asume o chestiune profund electorală şi pentru el, şi pentru partidul pe care îl reprezintă, aşa cum a fost nepromovarea recursului în procesul pierdut de prefectul PNL Radu Perianu! Neculăescu avea ocazia unică să iasă triumfător în faţa câmpulungenilor săi, dar, dacă n-a avut „sânge în instalaţie”, succesul şi l-a atribuit celălalt subprefect PSD Marius Minciunescu. Şi tocmai pentru a-l creşte pentru candidatura de primar a fost „extras” Ciprian Neculăescu din Consiliul Local Câmpulung, dar, se vede treaba, partidul n-a avut pe cine creşte.

  • Locul doi şi-l dispută Ciprian Neculăescu şi Norris Măgeanu  

Vă amintim bâjbâiala nepermisă a lui Ciprian Neculăescu în momentul decisiv al încheierii procesului politic al Bulevardului „Pardon”, când, în loc să ia taurul de coarne, subprefectul câmpulungean a dat-o pe smiorcăială. Eu, de duminică, m-am simțit rău… mă rog… am încercat să iau legătura cu domnul prefect, n-am reuşit… Luni, am mers un pic la serviciu… probabil, şi pe fondul… mă rog… supărării că am auzit că el, vineri, nu a semnat documentul, deși, de vineri, fusese depus la mapă la el, deci îl întocmise Departamentul Juridic… m-au luat niște amețeli… mă rog… stări de vomă din cauza asta… Și eu sunt în concediu medical, ăsta a fost motivul pentru care eu, nefiind la serviciu, n-am luat eu această… mă rog… și n-am susținut eu conferința de presă. Acesta a fost motivul.”, a fost bâlbâiala incredibilă a lui Ciprian Neculăescu.

Trecem peste derapajul lui Ciprian Neculăescu, retras din funcţie pentru a i se acorda şansa de a se ocupa de pregătirea alegerilor, după cum susţin cei de la PSD Argeş. Pentru binele partidului, sperăm că Neculăescu nu este strategul campaniei electorale a PSD Câmpulung. Şi nu va fi el strategul, pentru că, pe surse, el a fost pregătit ca să fie candidatul PSD Câmpulung la funcţia de primar, însărcinare care îl obligă să meargă pe teren, să vorbească cu oamenii, cum face un pretendent la cea mai importantă funcţie din administraţia publică locală. În plus, Ciprian Neculăescu îşi doreşte să candideze la funcţia de primar.

PSD Argeş a motivat astfel schimbarea. „Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcţia de subprefect al judeţului Argeş, dorindu-şi să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung şi nu numai.

În locul său a fost numit în funcţia de subprefect domnul consilier judeţean Marius Pîrvu. Domnul Pîrvu are o bogată experienţă managerială şi suntem convinşi că va face față cu succes noii provocări. Îi mulţumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituţia Prefectului şi pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune.”, transmite conducerea PSD Argeş.

Dacă se concretizează nominalizarea lui Ciprian Neculăescu în postura de candidat la Primărie, atunci acesta îi devine contracandidat PNL-istului Norris Măgeanu pentru locul doi. Elena Lasconi va prinde încă un mandat de primar, neavând un adversar redutabil, iar Norris Măgeanu se va lupta cu Ciprian Neculăescu pentru poziţia a doua. Va fi interesant de urmărit lupta celor doi pentru locul doi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!