8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Câmpulungenii care participă, pe 10 februarie, la campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice pot câștiga premii

Primăria Câmpulung lansează o nouă campanie „Marea Debarasare”, dedicată colectării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (D.E.E.E.). Câmpulungenii sunt invitaţi să se debaraseze de calculatoarele, telefoanele mobile, jucăriile electrice, aspiratoarele, cuptoarele cu microunde, frigiderele, televizoarele, etc., defecte sâmbătă, 10 ianuarie 2024, în intervalul orar 9.00-13.00, lăsându-le în faţa locuinţei lor.

Predarea acestor deşeuri este gratuită, iar cei care programează ridicarea lor sunt automat înscrişi la o tombolă cu premii, încurajând astfel participarea activă a comunităţii.

Pentru a asigura o colectare eficientă, este important ca locuitorii să nu depoziteze D.E.E.E-urile în pubelele pentru gunoi menajer. Acestea vor fi preluate, din faţa blocului sau a casei, şi transportate la un centru de colectare pentru a fi reciclate.

Persoanele interesate se pot programa pentru colectare şi pot obţine mai multe informaţii la numerele de telefon 0720.571.809 şi 0770.439.051.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!