8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Daisy, o minunăţie de ciobănesc de Berna, într-un pictorial irezistibil

Daisy este un ciobănesc de Berna adorabil, care pozează mai frumos decât modelele din reviste cu mişcări exersate. Pe cât de solidă îi este constituţia, fiind un câine de talie mare, pe atât de blajină şi prietenoasă este. Răsfăţată, aşa cum se întâmplă cu cei mai tineri membri ai familiei, iar Daisy este încă junioare, la cei trei ani ai săi, totuşi, este ascultătoare la comenzile celor ai casei. Deşi, la prima vedere, simţi o strângere de inimă, văzând-o cum se îndreptă glonţ spre tine, ca să te adulmece, nu are nici cel mai mic impuls de agresivitate. Dimpotrivă, este de o curiozitate care stârneşte amuzamentul celor din jur.

Oricât ar încerca membrii familiei care o cresc să o oprească să se apropie de vreun necunoscut, mai ales dacă le este oaspete, n-au nicio şansă! Stă ce stă potolită, după care se duce ca ghiuleaua la musafir, ca să-şi încheie „cercetarea”. Exclus să atace, dacă nici măcar nu mârâie la cei pe care îi simte că nu îndrăgesc animalele. Tot omul este cel care îi face ei rău, cu nebuniile de petarde şi artificii, care provoacă traume unor patrupede nevinovate, în contul unei distracţii ieftine.

E un câine adorabil, blând, care te cucereşte numaidecât cu ochii calzi. Ne-a cucerit şi pe noi, văzând cum ne face publicitate ziarului, „recuzita” şedinţei foto, de la care vă prezentăm aceste fotografii irezistibile.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!