6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

La Lereşti, continuă lucrările de reabilitare a drumurilor rămase nemodernizate. În această săptămână, s-a încheiat etapa de turnare a primului strat de asfalt

În comuna Lerești, proiectul de reabilitare a drumurilor rămase nemodernizate, finanţat prin programul „Anghel Saligny”, continuă, iar primul strat de asfalt a fost turnat recent pe majoritatea drumurilor.

Potrivit primarului Marian Toader: „S-a turnat primul strat de egalizare de asfalt. Prima dată au fost introduse tuburile care erau în proiect, apoi a avut loc pregătirea pentru turnarea asfaltului, prin decopertarea celui vechi, şi s-a turnat primul strat de asfalt de egalizare, cel de preluare al denivelărilor, iar constructorul va începe, în curând, la șanțuri și rigole. După ce le va termina, se va pune stratul de uzură.”

Aşadar, primul strat a fost aplicat pe toate drumurile care deja dispuneau de un strat de asfalt. Totuși, în proiectul de modernizare mai există câteva ulițe care necesită pregătire în vederea asfaltării. Aceste ulițe sunt: Ulița Toderoiu, Băjenaru, Redea, Pitulan și laterală Valea Foii, care anterior erau pietruite. Asfaltarea acestor zone va reprezenta o altă etapă importantă în cadrul proiectului, urmând a fi coordonată în funcție de planificarea constructorului.

Cu această intervenție, comuna Lerești face pași semnificativi în modernizarea infrastructurii rutiere locale, asigurând o mai bună calitate a drumurilor pentru locuitori şi pentru vehiculele de intevenţie.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!