1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

16 medalii (11 de aur şi 5 de argint) pentru sportivii de la ACS Ambiţia Irinel la Campionatul European de Kickboxing

Cinci sportivi de la ACS Ambiţia Irinel din Câmpulung au reprezentat cu mândrie România la o competiţie importantă, Campionatul European de Kickboxing, care s-a desfăşurat în zilele de 28 şi 29 octombrie, la Trieste, în Italia. Această ediţie de campionat a adunat peste 650 de sportivi din peste 15 țări, ilustrând astfel diversitatea și competitivitatea sportului de kickboxing la nivel european. Competiția a fost organizată de două federații de prestigiu: WKF și IASKA, ceea ce a conferit evenimentului o notă de autenticitate și profesionalism.

Delegaţia musceleană a fost condusă de antrenorul Irinel Bădulescu, militar de profesie, iar la întoarcere s-a întors cu o zestre de 16 medalii, dintre care 11 de aur şi cinci de argint, după cum urmează: Eric Ştefan – 3 medalii de aur; Romeo Andrei Enache – 1 medalie de aur şi 2 de argint; Şerban Ivaşcu – 3 medalii de aur; Andrada Neacşu – 1 medalie de aur şi 2 de argint şi Irinel Bădulescu – 3 aur şi 1 de argint.

„Deși numărul mare de participanți a pus presiune asupra competiției, am fost pregătit să fac față provocării.Competiția s-a desfășurat în pitorescul oraș Trieste din Italia, oferind un cadru impresionant pentru această demonstrație de măiestrie sportivă. Atmosfera a fost incendiară, iar spectatorii au fost martori la dueluri spectaculoase și momente memorabile. Prin participarea la Campionatul European de Kickboxing WKF din 2023, am subliniat angajamentul și pasiunea pentru acest sport. Am vrut să demonstrez că munca asiduă, determinarea și talentul pot duce la succese remarcabile la nivel internațional. Cu siguranță, aceste realizări vor motiva și inspira generațiile viitoare de kickboxeri din România să își urmeze ambițiile și să aspire la excelență în acest domeniu. Sunt recunoscător față de Dumnezeu și soție pentru succesul meu în campionat și pentru că am ajuns acasă sănătos. Sprijinul și încrederea celor dragi este important în viața noastră. Succesul în sport poate fi o realizare personală, dar fără susținerea celor apropiați, aceasta poate fi mai greu de obținut. Dumnezeu mă poate ghida și proteja în călătoriile mele, iar familia, soția pot oferi susținerea și dragostea necesară pentru a atinge obiectivele. Vă mulțumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a declarat Irinel Bădulescu la întoarcerea de la Campionatul European.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!