19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Echipa de minivolei CS Muscel a început competiţia în cadrul Campionatului Naţional U13

Echipa de minivolei a Clubului Sportiv Muscel a marcat prezenţa la primul turneu din cadrul Campionatului Naţional Minivolei U13, desfăşurat la Piteşti în perioada 20-22 octombrie 2023. Sub îndrumarea antrenorului Adrian Mihăilă, sportivele au dat tot ce au avut mai bun pe teren, obţinând rezultate notabile.

Astfel, pentru echipa CS Muscel, rezultatele au fost variate. În primul meci, echipa s-a confruntat cu ASC Extreme Piteşti, iar scorul final a fost de 3-1 în favoarea echipei adverse. Cu toate acestea, CS Muscel a arătat determinare şi spirit de luptă pe teren.

În cel de-al doilea meci, rezultatul obţinut împotriva echipei LPS 2 Piteşti a fost impresionant, CS Muscel câştigând cu un scor de 3-0. Astfel, acest succes a arătat potenţialul echipei de minivolei a CS Muscel şi capacitatea de a se adapta la cerinţele competiţiei.

Ultimul meci al turneului a fost o confruntare strânsă între echipa CS Muscel şi LPS 1 Piteşti, care s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea adversarelor. Cu toate că nu au reuşit să obţină victoria, muscelencele au demonstrat că au abilităţi impresionante de joc, pe care le-au pus în practică pe tot parcursul meciului.

Antrenorul Adrian Mihăilă a oferit o perspectivă interesantă asupra performanţei echipei sale, subliniind calităţile şi determinarea jucătoarelor sale. „Cu echipa de minivolei, cea de U13, a fost destul de bine. Au o calitate fetele acestea, nu sunt aşa experimentate, dar sunt foarte „bătăioase”. Nu au o experienţă foarte mare, dar sunt iuţi pe teren şi o să facem treabă şi cu ele. Eu văd competiţiile acestea ca nişte trepte pe care trebuie să urcăm tot timpul, nu să ne concentrăm strict pe un meci sau strict pe un turneu. Eu văd în perspectivă, anul viitor acestea vor trece la U15, de aceea este important să învăţăm cât mai mulţi copii să joace volei, ca să ajungă voleibalişti. Eu sper ca, dintre ele, să fie selectate şi la echipa naţională, din cele bune. Eu văd ceea ce se întâmplă pe ansamblu, nu doar dacă ai câştigat. Un meci poţi să-l câştigi şi dacă joci prost, sau dacă ai noroc, dar ideea este să le învăţăm să joace voleiul care se joacă la nivel internaţional. De aceea a fost acel turneu internaţional, pentru a le pune în contact şi cu străinii”, a transmis Adrian Mihăilă.

Robert Adrian ȘTEFAN

Sursa foto: CS Muscel Volei

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!