1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Muscelul Câmpulung, victorie muncită cu cea mai slabă echipă din Liga 3

Chiar dacă s-a impus cu 2-0, Muscelul Câmpulung, lider la zi în Seria 5 din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, nu a avut un meci uşor, vineri după-amiază, pe „Municipal”, în cadrul etapei a VIII-a. Asta pentru că echipa adversă, SR Municipal Braşov, antrenată de fostul jucător stelist Ionuţ Pârvu, nu a făcut altceva decât să se apere pe tot parcursul meciului, făcând tot posibilul să nu piardă la un scor fluviu. Anti-jocul prestat de jucătorii de la poalele „Tâmpei” a dat roade, însă trebuie să spunem răspicat că SR Municipal Braşov nu are ce căuta în Liga 3, fiind cea mai slabă echipă dintre cele prezente în competiţie la acest nivel, linia de clasament spunând totul: 8 meciuri, 8 înfrângeri, 2 goluri marcate şi 31 primite, 0 puncte!

  • Muscelul Câmpulung – SR Municipal Braşov 2-0 (1-0)

Ştiind parcă ce-i aşteaptă, elevii antrenorului Costin Lazăr „au pus tunurile” pe poarta adversă încă din primul minut al partidei, însă braşovenii s-au apărat cu îndârjire, practicând un fotbal rudimentar, cu multe durităţi. Tactica lor a dat roade până în minutul 30, atunci când fundaşul dreapta Gabi Matei a reluat balonul în plasă în urma unei lovituri de colţ executată de pe dreapta de Ştefan Ghiţă.

Muscelul a intrat cu avantaj minim la cabine, iar în partea a doua a meciului lucrurile au stat la fel: atacuri furibunde ale gazdelor, apărare disperată şi supraaglomerată, în propriul careu de 16 metri, a oaspeţilor. Un alt fundaş muscelean, Marius Sanda, avea să stabilească scorul final al partidei, în urma unei centrări ca la carte care a purtat semnătura aceluiaşi Ştefan Ghiţă. În ultima etapă a turului campionatului regulat, Muscelul va întâlni în deplasare echipa Sepsi II Sf. Gheorghe.

Pentru meciul cu SR Municipal Braşov, antrenorul Costin Lazăr s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu – Marian Ion, Gabriel Matei, Marius Sanda, Robert Dumitrescu, Codruţ Turcin, Jose Ntamack, Luca Stancu, Ştefan Ghiţă, Elvis Ciaccio, Ionuţ Jenaru. Rezerve: Andrei Dumitru – Cătălin Sajin, Laurenţiu Hagiu, Lumiere Migne Tjeck, Steve Ndah, Antonio Niţă, Alexandru Nica, Dragoş Căpăţână.

N. Manole

Rezultate etapa a VIII-a, Liga 3, Seria 5

Clasament

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!