6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a învins AS Contabilitate Stoeneşti cu 6-2, la ultimul meci de fotbal disputat

În week-end-ul trecut, echipa AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a triumfat în faţa AS Contabilitate Stoeneşti, marcând nu mai puţin de 6 goluri, în ultimul meci de fotbal din Liga a V-a, seria Nord, care s-a desfăşurat pe terenul central din Valea Mare Pravăţ.

Echipa gazdă, AS Cimentul Valea Mare Pravăţ, a lăsat o amprentă puternică în acest meci. După o înfrângere strânsă în urmă cu două săptămâni, echipa a venit pregătită şi motivată pentru victorie. Cu o dorinţă de neoprit de a câştiga partida, au reuşit să înscrie 6 goluri în poarta adversă. George Săceanu şi Vlad Palade au marcat câte două goluri fiecare, în timp ce Alexandru Ovejdanie şi Renty Voicilă au contribuit cu câte un gol. Cu această victorie, echipa a început luna octombrie cu dreptul şi îşi propune să continue pe aceeaşi linie de succes.

Pe de altă parte, AS Contabilitate Stoeneşti a avut parte de o zi dificilă. Cu absenţe notabile în componenţa echipei, au resimţit lipsa unor jucători cheie. Cu toate acestea, au dat tot ce au putut în teren şi au făcut tot posibilul pentru a contracara echipa gazdă. Cu lecţia învăţată din această partidă, se pregătesc pentru meciul de duminica viitoare cu mai multă motivaţie şi determinare.

În final, acest meci de fotbal a fost un spectacol de excepţie, cu momente de tensiune şi bucurie pentru ambele echipe.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!