-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Spectacol și adrenalină la Etapa a V-a de Rallycross pe Circuitul “La Heleşteu” din Schitu Goleşti

Într-un week-end plin de emoții și viteză, pasionații motorsportului se reunesc la circuitul „La Heleşteu” din Schitu Goleşti pentru a sărbători inaugurarea acestuia prin intermediul celei de-a 5-a etape din Campionatul Național de Rallycross. După luni de muncă intensă și investiții semnificative, acest nou circuit a devenit deja arena unor competiții de neuitat, aducând bucurie și suspans atât pentru piloți, cât și pentru spectatori.

  • Circuitul „La Heleşteu” – Un paradis al adrenalinei

Amplasat în localitatea Schitu Goleşti, la doar o scurtă distanță de DN 73, circuitul „La Heleşteu” și-a deschis porțile pentru a găzdui a 5-a etapă a Campionatului Național de Rallycross. Cu o lungime de 1,2 km și o lățime de 10 metri, acest traseu impresionant este construit integral din macadam, asigurând o suprafață optimă pentru cursele de rallycross. Bucla Joker, o porțiune strategică și plină de provocări a circuitului, adaugă un element de surpriză și strategie în competiție, oferind piloților șansa de a alege momentul potrivit pentru a o parcurge și de a influența rezultatele finale.

  • Programul Intens al Etapei a 5-a de Rallycross

Ziua de sâmbătă, 12 august 2023, a marcat începutul acțiunii pe circuitul „La Heleşteu”, odată cu startul oficial al primei zile de competiție. Într-un spectacol de viteză și abilități, piloții și-au încercat mașinile și strategiile pe traseul dinamic și provocator. Seara, aceștia vor afla lista de START pentru ziua a 2-a de competiție.

După o zi plină de acțiune și viteză în cadrul primei părți a etapei a 5-a de Rallycross desfășurată sâmbătă pe circuitul „La Heleşteu” din Schitu Goleşti, fanii motorsportului așteaptă, cu siguranță, continuarea evenimentului în ziua următoare. Duminică, 13 august 2023, este marcată de atmosfera plină de suspans pentru cea de-a doua parte a competiției. De la ora 10.30, cei mai buni piloți din Campionatul Național de Rallycross vor reveni pe traseu pentru a da tot ce au mai bun și pentru a-și demonstra abilitățile în cursele palpitante care vor avea loc în această zi decisivă. Grila de start se va alinia din nou, iar motoarele vor răsuna pentru a întâmpina provocările traseului tehnic și dinamic.

Rezultatele provizorii vor fi afișate la ora 13:30, oferindu-le fanilor și pasionaților ocazia de a specula asupra rezultatelor finale. La ora 14:00, rezultatele definitive vor fi anunțate, dezvăluind cu mândrie câștigătorii și clasamentul final al etapei.

Cu festivitatea de premiere programată pentru ora 15:00, suspansul va atinge punctul culminant odată cu anunțarea câștigătorilor și înmânarea premiilor binemeritate. Pentru participanți și pentru spectatori, această zi promite să aducă o doză suplimentară de adrenalină și emoție în cadrul evenimentului, încheind astfel într-un mod spectaculos și festiv un weekend dedicat pasiunii pentru motorsport.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!