1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Lucrările parcului „Prichindelul” au prins un mic avans

La începutul acestei săptămâni au început lucrările la parcul „Prichindelul”, după o lungă perioadă în care acesta a fost neglijat din cauza altor proiecte de care s-au ocupat muncitorii.

Astăzi, 1 august 2023, patru muncitori erau prezenţi în parcul din Grui, „Prichindelul”, unde montau bordurile aleilor pietonale. Procesul de amenajare al acestui parc este cel mai amplu dintre toate, iar încă de la început primăriţa avea o reţinere că s-ar finaliza în acest an, intrând în şantier înainte de Paști.

Cu toate acestea, proiectul parcului „Prichindelul”, care cuprinde şi îmbunătăţirea bazei sportive învecinate, unde va fi realizat terenul de baschet promis de Elena Lasconi tinerilor din cartier, are ca termen maxim de finalizare primăvara anului viitor. Aşadar, până la acel moment, muncitorii pot beneficia de tot acest timp în care să se concentreze asupra lucrărilor din această zonă, astfel încât să fie gata cât mai rapid. Ca o comparaţie cu celelalte două parcuri, atât cel de pe Dragalina, cât şi cel de pe Alexandru cel Bun, care sunt aproape finalizate, „Prichindelul”-ui abia ce a început să i se ofere atenţie. Să sperăm că muncitorii, care sunt destul de puţini la acest parc, astăzi fiind prezenţi doar 4, vor respecta termenul de finalizare al lucrărilor.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!