1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Victorie pentru AS Cimentul Valea Mare Pravăț: 6-1 în meciul cu AS Partizanul Vlădești

Într-un meci dominat în mare parte de echipa AS Cimentul Valea Mare Pravăț, aceasta a obținut o victorie bine meritată în fața echipei AS Partizanul Vlădești, cu un scor final de 6-1. Meciul s-a desfășurat pe terenul echipei gazdă, la Valea Mare.

În prima repriză, AS Cimentul Valea Mare Pravăț a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Ovejdanie, demonstrându-și astfel superioritatea în fața adversarului. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor ocazii de gol create de echipa gazdă, aceasta nu a reușit să-și capitalizeze avantajul și a ratat mai multe șanse de a-și consolida poziția în teren. În debutul celei de-a doua reprize, AS Partizanul Vlădești a obținut un penalty și a reușit să egaleze temporar partida. Cu toate acestea, bucuria echipei oaspete a fost de scurtă durată, deoarece AS Cimentul Valea Mare Pravăț a revenit rapid în avantaj prin golurile marcate. Pe măsură ce meciul avansa, spațiile din apărarea echipei AS Partizanul Vlădești s-au deschis, iar AS Cimentul Valea Mare Pravăț a profitat la maximum de această situație. Jucătorii echipei gazdă și-au demonstrat calitățile și abilitățile fotbalistice prin marcarea unor goluri spectaculoase.

Principalii marcatori ai meciului au fost Alexandru Ovejdanie, care a înscris de trei ori, Renty, Alexandru Deriuță și George Săceanu, fiecare contribuind cu câte un gol la victoria echipei AS Cimentul Valea Mare Pravăț.

Această victorie categorică va aduce echipa AS Cimentul Valea Mare Pravăț o încredere sporită în următoarele meciuri și va consolida poziția sa în clasamentul competiției. Performanța excepțională a echipei de acasă este un motiv de bucurie pentru suporterii lor și poate fi considerată o demonstrație a valorii și potențialului fotbaliștilor care alcătuiesc echipa.

E.M

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!