1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Concertul lui Ştefan Hruşcă la Câmpulung, programat încă din 2021

Într-o perioadă a anului în care majoritatea organizatorilor de concerte de sărbători şi-l doresc pe Ştefan Hruşcă în faţa publicului care îi iubeşte repertoriul, îndrăgitul artist va concerta la Câmpulung. De ce a acceptat Câmpulungul în locul altor oraşe mai mari şi mai strălucitoare de Crăciun? Datorită insistenţelor Elenei Lasconi care l-ar fi vrut pe Ştefan Hruşcă într-un spectacol la Câmpulung, la sfârşitul anului trecut, când s-a produs punctul culminant al agendei de evenimente „Câmpulung 500”. Nu s-a putut în anul „Scrisorii lui Neacşu”, întrucât interpretul iubit de românii de pretutindeni nu a venit în ţară din cauza pandemiei. Dar, prin impresarul lui, cu care Elena Lasconi a ţinut legătura, de anul trecut de când l-a contactat pe Ştefan Hruşcă, s-a angajat că va concerta în municipiul nostru anul următor.

Anul a zburat ca o părere şi ne aflăm în momentul în care cel mai cunoscut colindător al românilor îşi va onora cuvântul, punând  Câmpulungul pe lista evenimentelor programate de sărbători. Pentru Câmpulung este o onoare să găzduiască un concert al lui Ştefan Hruşcă, întrucât acesta a avut o pauză în cei doi ani şi a fost foarte cerut în momentul reluării spectacolelor în România. „Eu am insistat foarte mult să vină la Câmpulung, deoarece Crăciunul este cu Ştefan Hruşcă. Eu ascult Hruşcă de Crăciun. Mie mi se pare că el, prin spiritul sărbătorilor din muzica sa, aduce Crăciunul. Îţi dă căldura de la mama, de la tata, de la bunici. Câmpulungenii merită un concert cu Ştefan Hruşcă. Este a doua zi de Crăciun. În prima zi, toată lumea este cu familia, dar a doua zi, poţi să-ţi iei familia şi prietenii şi să te duci la concert.”, ne-a povestit Elena Lasconi cum a gândit spectacolul.

Ea a ales-o şi pe Alina Eremia, o artistă foarte iubită de publicul tânăr, şi pe Horia Brenciu, al cărui repertoriu acoperă gusturi muzicale variate. „Am zis să fie un spectacol foarte bun, în locul unor evenimente mai multe, dar mai slăbuţe. Eu prefer ceva de calitate şi cred că s-a văzut că spre asta tind.”, a adăugat primăriţa Câmpulungului.

Luni, 26 decembrie 2022, de la ora 17.00, sunteţi aşteptaţi în Piaţa Primăriei, la un eveniment cum n-a fost niciodată la Câmpulung, de sărbători. Un spectacol va fi şi în noaptea de Anul Nou, care va completa momentul tradiţional cu şampanie şi foc de artificii, dar despre concertul dintre ani vom relata în zilele următoare. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!