31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

ARO Câmpulung, victorie cu 3-0 la Rucăr

ARO Câmpulung și-a trecut, sâmbătă, în cont o nouă victorie în campionatul Ligii a IV-a Argeș și mai are de trecut două hopuri până la câștigarea titlului de campioană, care-i dă dreptul să meargă la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Elevii antrenorului Ovidiu Tică s-au impus cu 3-0 în deplasarea de la Rucăr, golurile fiind marcate de Florin Costea, Simon Măzărache și albanezul Koci.

Fotbaliștii Viitorului au reușit să păstreze tabela de marcaj imaculată până în minutul 37, practicând un joc defensiv, cu Simion lăsat în față să speculeze eventualele spații libere lăsate de oaspeți.N-a avut însă nicio șansă în fața jocului combinativ al celor de la ARO, care au avut mai multe oportunități de a marca, însă, singurul care a reușit să penetreze poarta lui Bănicioiu a fost Florin Costea, cu o execuție remarcabilă. La scorul de 1-0, Măzărache a fost tras de tricou în careul advers , însă arbitrul întâlnirii a refuzat să acorde lovitura de pedeapsă. La finalul primei reprize ambele echipe rămân în 10 jucători, după ce Simion și Jenaru văd al doilea galben, în urma unui duel verbal, și sunt eliminați. În partea a doua a meciului, ARO continuă să practice același joc ofensiv, iar în minutul 50 scorul avea să devină 2-0. Cel mai bun jucător de pe teren, Dascălu, e faultat în suprafața de pedeapsă de Codruț Jenaru, iar Simon Măzărache transformă cu siguranță penalty-ul acordat de „centralul” partidei. Până la finalul întâlnirii, ARO s-ar fi putut distanța pe tabela de marcaj, însă, Costea și Măzărache au ratat din situații incredibile. Scorul final avea să fie stabilit în minutele de prelungire de nou-intratul Koci, care a marcat la prima atingere de balon. Cu două etape înainte de finalul campionatului, ARO Câmpulung ocupă prima poziție a clasamentului, cu 81 de puncte, la fel ca echipa de pe locul 2, Speed Academy Pitești, și pentru a ieși campioană nu trebuie să rateze victoria în meciurile cu CS Domnești (acasă) și Sola Grația Dragoslavele (deplasare).

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!