20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

CS Muscel Volei a avut parte de a treia victorie

Vineri, 12 mai 2023, s-a disputat al treilea meci din cadrul Campionatului Național de Volei Speranțe. Lupta s-a dat între echipa CS Muscel Volei Câmpulung și Dinamo București. Cu toate că se aștepta a fi meci dificil, CS Muscel a fost pe poziții, dominând meciul împotriva adversarelor.

  • CS Muscel a făcut senzație

Încă din primul set al meciului, CS Muscel a început în forță, reușind să conducă echipa adversă. Voleibalistele au fost într-o formă maximă, reușind să domine, pe tot parcursul meciului, adversarele care se credeau a fi superioare. Cu toate că echipa Dinamo București a avut o galerie ceva mai bună față de celelalte echipe confruntate cu CS Muscel, galeria echipei din Câmpulung a făcut față cu brio asupra situației, acaparând toată atenția publicului și reușind, astfel, să încurajeze la maxim sportivele de la CS Muscel. Acestea au avut sprijinul antrenorului Adrian Mihăilă și a lectorului universitar doctor Ana Maria Tătaru, kinetoterapeutul echipei, care au ajutat, pe întreg parcursul meciului, la menținerea voleibalistelor în formă maximă și la încurajarea acestora, indicându-le informații prețioase care au dus la câștigarea fiecărui set. Așadar, după o dominare completă din partea CS Muscel, Dinamo București a fost înfrântă cu un scor de 3-0. Muscelencele au reușit să facă spectacol, iar publicul prezent la competiție a fost încântat de jocul perfect pe care l-au avut sportivele.

De asemenea, președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, a fost prezent în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel”, unde s-a derulat acest Campionat și, se pare că, acesta a purtat noroc echipei, care a reușit să acapareze victoria celui de-al treilea meci, astfel menținându-se pe primul loc în clasament.

La finalul meciului, CS Muscel a avut parte și de o surpriză din partea New Times Club, Urban Gym și Mădălin Costea, primind tricourile pentru finală. Voleibalistele le vor purta, cu mare plăcere, în meciurile din finală, care se vor desfășura sâmbătă, 13 mai 2023 și duminică, 14 mai 2023, și, cu siguranță, acestea vor fi norocoase.

  • Așadar, iată scorurile din 12 mai 2023:

Grupa A

  • Buzău vs CSV Craiova: 3-0
  • CSM Constanța vs CNNT Craiova: 3-1

Grupa B

  • CSS Lugoj vs CMS București: 3-0
  • CS Muscel vs Dinamo București: 3-0

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!