25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Teodora Merlă, pe podium la Şura Mare

La sfârşitul săptămânii trecute, pe circuitul de la Şura Mare, s-a dat startul noului sezon al Campionatului Naţional de Slalom Paralel. Teodora Merlă, de la RB Racing, a ocupat locul doi la Juniori Pro şi tot locul doi şi la Clasa Femină.

Prima etapă din sezonul 2023 a Campionatului Național de Slalom Paralel, organizată de ACS Raul Badiu Racing, a avut loc sâmbătă, 29 aprilie, pe circuitul Masters Speedway din Șura Mare, județul Sibiu. La etapa inaugurală au luat startul în cursă 30 de piloți. Teodora Merlă a fost singura componentă a clubului RB Racing care a luat startul la această competiţie şi a avut o evoluţie excelentă. Din acest sezon, au apărut trei categorii noi de Juniori. Etalând o manieră de pilotaj destul de matură pentru vârsta sa, talentata Teodora Merlă, la volanul unui Renault 5, a încheiat cursa pe locul 2 la Clasa Juniori Pro şi tot pe a doua treaptă a podiumului, la Clasa Femină. Spectatorii prezenţi pe circuit au trăit momente de intensitate maxima, cu sărituri, răsturnări, mers pe două roti, etc.

În week-end-ul viitor, la Tg. Jiu se va da startul şi în competiţia de Rallycross, iar clubul RB Racing va avea o participare ceva mai numeroasă la întrecerile din prima etapă.

Imagini cu evoluţia Teodorei Merlă aici: https://www.youtube.com/watch?v=J3D887xqwfU&t=11472s (de la 1:34:35 până la 1:37:30).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!