20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Argeș, decizie uluitoare! Meciul dintre ARO Câmpulung și Juventus Bascov se va rejuca!

Meciul dintre ARO Câmpulung și Juventus Victoria 1992 Bascov, încheiat pe teren cu 22-0 pentru formația musceleană, se va rejuca! Asta a decis Comisia de Disciplină  din cadrul Asociației Județene de Fotbal Argeș, în ședința din data de 20 aprilie.

Reamintim că meciul dintre cele două echipe s-a jucat în cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii a 4-a și a fost oprit de arbitru în minutul 67, acesta motivând ulterior, în raportul înaintat AJF Argeș, că a luat această decizie ca urmare a faptului că „ambii căpitani ne-au anunțat că nu vor să mai joace”, deși, după ce a pus capăt jocului, nu a consemnat acest lucru! Cei care au judecat acest caz au ajuns la concluzia că a fost o eroare de arbitraj și au luat o decizie uluitoare: „În baza art. 60. bis, pct.1 și 2.a se sancționează cu penalitate financiară de 5000 lei clubul A. F. C. Juventus Victoria 1992 Bascov. Dispune rejucarea jocului la o dată ce va fi programată de către Comisia de Competiții, conform legilor jocului, art.7, pct.5, întrucât oprirea meciului de către arbitru a reprezentat clar o eroare de arbitraj, expresia folosită de căpitanii ambelor echipe nu poate fi interpretată drept un refuz de a continua jocul.”!

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!