25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Pieţele caută un spaţiu în care să se mute cât durează şantierul

Societatea Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL intenţionează să închirieze un spațiu pentru amenajarea unei pieţe temporare, pentru perioada în care se va demola vechea hală a pieței și se va construi o nouă piaţă. Drept pentru care SRL-ul Consiliului Local anunţă începerea procedurii de selecție de oferte privind închirierea unui spațiu pentru o perioadă determinată, cuprinsă între 18-24 luni. Valabilitatea anunțului este până la data de 24 aprilie 2023, ora 12.00.

Pieţele caută un spațiu/teren cu suprafața de aproximativ 1000 mp, situat în zona Pieței Centrale din Câmpulung, având ca dotări: branșamente de apă, canalizare și energie electrică, precum și posibilitatea amplasarii de corturi, rulote și construcții provizorii pentru amenajarea si funcționarea unei piețe temporare. Accesul la un grup sanitar reprezintă un avantaj.

Contractul de închiriere se va încheia pe o perioadă de 18 – 24 de luni. Ofertele se redactează în Limba română și se depun în plic închis la registratura Primăriei Câmpulung. Ele trebuie să conțină oferta de preț (lei/mp/lună sau lei/spațiu/lună), un extras de carte funciară, cadastru şi alte documente privind accesul la utilități.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!