25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Clubul Sportiv ACS Campionii Lerești a organizat prima ediție a Cupei Carpathia

În perioada 24-26 februarie 2023, Clubul Sportiv ACS Campionii Lerești, alături de Asociația Cluburilor de Karate Fudokan, a organizat prima ediție a Campionatului Național de Karate Fudokan, intitulat „Cupa Carpathia”.

  • Aproximativ 170 de sportivi au participat la acest campionat

În cadrul primei ediții a Cupei Carpathia s-au înscris 170 de sportivi, respectiv copii, cadeți, juniori, tineri, seniori și veterani, legitimați la 12 cluburi din România. Aceștia au avut de parcurs 5 probe individuale și 3 de echipă, iar fiecare participant a avut de ales la care dintre acestea dorește să participe. Probele au constat în: Kata Individual, Fukugo, Kumite, Kumite Sport, Kobudo, Kata Echipe, ENBU, Kihon Kumite, Kihon Ippon Kumite, Jiyu Ippon Kumite, Kumite Echipe.
Fiecare sportiv a fost premiat, din partea Clubului ACS Campionii Lerești și a sponsorilor, cu un pachețel cu diverse cadouri, iar cei care au obținut locul I, II sau III au fost recompensați cu diplome și medalii. În urma rezultatelor centralizate s-a format și un clasament al cluburilor, iar primele trei dintre acestea au primit câte o cupă.
Rezultatele cluburilor câștigătoare sunt următoarele: Locul I – Marțial Budo Brăila, Locul II – ACS Campionii Lerești, Locul III – Akura Dobroești.

Rezultatele cluburilor câștigătoare sunt următoarele:

  • Locul I – Marțial Budo Brăila
  • Locul II – ACS Campionii Lerești
  • Locul III – Akura Dobroești
  • Invitatul special: Sensei Ilija Jorga

Sensei Ilija Jorga este întemeietorul stilului fudokan și președinte al Federației Mondiale de Karate. Acesta a fost prezent la eveniment, alături de președintele Federației Naționale de Karate, Mike Apan, și a urmărit îndeaproape probele la care au participat sportivii. Locația unde s-a desfășurat concursul a fost situată la Cheile Grădiștei-Fundata, în urma unor lungi demersuri pentru a închiria o sală care să aibă tribună. Potrivit sensei Raluca Enache, organizatorul acestui eveniment, „ne-am dus din aproape în aproape până la Cheile Grădiștei, unde am ales sala din perspectiva faptului că și cazarea și masa au putut fi în același loc și a fost mult mai ușor pentru noi să ne organizăm”. Sensei Ilija Jorga a fost foarte încântat de locația aleasă. Raluca Enache a adăugat că: „A fost un campionat reușit, organizat foarte bine, președintele Federației Mondiale, Sensei Ilija Jorga, a fost foarte încântat și de locație, dar și de felul în care s-a desfășurat competiția și a venit cu ideea de a organiza, în anul 2024, un Campionat European, la Cheile Grădiștei, cu ajutorul nostru.” R.A.Ş.
Sursa foto: Facebook ACS Campionii Lerești

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!