13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Turneul IV de Minivolei s-a încheiat cu două victorii și o înfrângere pentru CS Muscel

În sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel” s-a desfășurat Turneul IV de Minivolei, organizat de Clubul Sportiv Muscel, reprezentantul fiind antrenorul de volei Adrian Mihăilă. În zilele de vineri și sâmbătă, 17 și 18 februarie 2023, au participat patru echipe de minivolei care s-au confruntat pentru șansa de calificare la etapa semifinală.

 • Antrenorul Adrian Mihăilă: „Am avansat de la o singură victorie la primul turneu, la două victorii la fiecare turneu”

La Minivolei, echipa Clubului Sportiv Muscel, deși este formată din jucătoare începătoare, a reușit de fiecare dată să îl uimească pe antrenor prin voința cu care au jucat micuțele voleibaliste. Acestea și-au depășit cu mult obiectivele propuse, din perspectiva antrenorului Adrian, și au putut concura cu echipe de volei mult mai bine pregătite și cu mai multă experiență față de ele. De aceea, antrenorul Adrian Mihăilă a fost întotdeauna mulțumit de evoluția micuțelor, relatând: „Am avut același comportament, chiar mai bun față de celelalte turnee, după părerea mea. În decursul celor 4 turnee chiar s-a format o echipă care se poate lupta de la egal la egal cu celelalte echipe din județ și s-a demonstrat prin cele două victorii obținute în acest week-end și am fost foarte aproape chiar să obținem și a treia victorie, dar experiența în plus pe care a avut-o Extrem Pitești a făcut diferența la ultimul joc. Nu ne-am calificat mai departe, în faza semifinală, dar nici nu am avut ca obiectiv acest lucru, însă obiectivele noastre pe care ni le-am propus la începutul campionatului au fost chiar depășite, respectiv de a forma o echipă competitivă și de a învăța cele 14 jucătoare jocul de minivolei. Acestea au fost obiectivele noastre, iar comportamentul, peste așteptări, ne-a dus cu gândul că ne-am putea califica, ținând cont că echipele cu care am jucat sunt mult mai experimentate”.

Jucătoarele muscelence au demonstrat mereu că nu renunță ușor la competiție și că pot concura în orice situație, cu orice echipă, indiferent de gradul de pregătire al acestora. Întotdeauna au dat dovadă de curaj și de pasiune, întrucât, potrivit antrenorului: „Au o putere de concentrare și de luptă fantastică, chiar dacă sunt mai puțin experimentate, sunt capabile să lupte cu echipele bune. Am avansat de la o singură victorie la primul turneu, la două victorii la fiecare turneu”. Așadar, nu victoria finală contează pentru CS Muscel, ci experiența acumulată pe întreg parcursul meciurilor, astfel încât, la competițiile viitoare, se vor prezenta mult mai bine pregătite și cu un spirit competitiv foarte ridicat.

 • Rezultatele meciurilor Turneului IV de Minivolei

În ceea ce privește rezultatele finale ale acestui turneu disputat la Câmpulung, clasamentele sunt următoarele:

Clasamentul Turneului IV:

 • CS Muscel vs LPS Pitești: 3-2
 • Extrem Pitești vs Dacia Mioveni: 3-0
 • CS Muscel vs Dacia Mioveni: 3-1
 • Extrem Pitești vs LPS Pitești: 3-0
 • Extrem Pitești vs CS Muscel: 3-1
 • Dacia Mioveni vs LPS Pitești: 3-0

Clasamentul General:

 • Extrem Pitești: 22 puncte
 • CS Muscel: 19 puncte
 • Dacia Mioveni: 19 puncte
 • LPS Pitești 1: 12 puncte
 • LPS Pitești 2: 0 puncte

Înfrângerea echipei CS Muscel de către Extrem Pitești a însemnat ultimul turneu de Minivolei la care echipa a participat, întrucât nu a reușit să se califice în etapa semifinală. Momentan, deși în clasamentul general se situează pe locul al II- lea, deoarece nu mai poate participa la viitoarele meciuri, nu va putea menține poziția clasamentului, iar în etapa semifinală se vor confrunta echipele clasate pe primele două locuri. Cu toate acestea, anul viitor vor reîncepe competițiile și, cu siguranță, vor depăși orice așteptare. Nu în cele din urmă, antrenorul Adrian Mihăilă a ținut să aprecieze în mod deosebit implicarea părinților și a colegilor de clasă care au fost prezenți de fiecare dată alături de voleibaliste, încurajându-le temeinic: „Felicit fetele pentru puterea de luptă, pentru concentrare și, nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților pentru că au fost tot timpul alături de noi și în deplasare, dar și acasă, au făcut atmosferă, le-au încurajat și le mulțumesc și colegilor de școală, pentru că am reușit să creăm o emulație la această echipă de volei, chiar dacă jucătoarele sunt încă începătoare”, a menționat Adrian Mihăilă.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!