1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

„Balul Gospodarilor”, un spectacol despre tradiții și obiceiuri românești, se va susține la Lerești

Conducerea Primăriei comunei Lerești, cu sprijinul Consiliului Local Lerești, organizează sâmbătă, 25 februarie 2023, „Balul Gospodarilor”. Spectacolul este bine cunoscut ca o tradiție a lereștenilor care de această dată, după terminarea perioadei de pandemie, ce a sistat organizarea unor astfel de evenimente timp de doi ani, vor putea participa, din nou, după cum este obiceiul, la „Balul Gospodarilor”.

Primarul comunei, Marian Toader, a lansat invitația către oricine dorește să fie prezent la un frumos spectacol cu muzică populară și tradiții românești. Sunt așteptați toți gospodarii, de toate vârstele, și nu numai, pentru a sărbători alături de gazde un moment plin de voie bună și bucurie, acompaniat de muzică din repertoriul românesc.

Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va desfășura în interiorul Căminului Cultural Lerești, iar ca invitați speciali se regăsesc Diana și Costel Vasile, care alcătuiesc Formația Select. Intrarea este liberă, dar este obligatoriu portul straielor populare.

„Satul meu, ce mândru ești, Cu istorii și povești! V-așteptăm, cu mic, cu mare, La această sărbătoare!”, este invitația edilului din Lerești.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!