11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Echipa de minivolei CS Muscel a obținut două victorii din totalul de trei meciuri disputate în acest week-end

Echipa de minivolei antrenată de către profesorul Adrian Mihăilă a participat, în acest week-end, la turneul al III-lea de Minivolei, care s-a desfășurat la Pitești.

Vineri, 20 ianuarie 2023, voleibalistele legitimate la Clubul Sportiv Muscel au avut parte de două meciuri în cadrul turneului al III-lea de Minivolei. Echipa s-a confruntat, în prima parte a zilei, cu CS Dacia Mioveni, meci în care a fost înfrântă cu un scor de 3-0. Voleibalistele muscelene nu au fost descurajate, iar în cel de-al doilea meci, disputat cu echipa LPS Pitești, au reușit să obțină victoria cu un scor de 3-1, fiind și prima victorie din cadrul turneului cu numărul III.

De asemenea, în ziua de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, echipa de minivolei a CS Muscel a jucat împotriva echipei Extreme Pitești, reușind să se impună în fața acesteia cu un scor final de 3-1. Acest turneu a fost, așadar, în favoarea micilor voleibaliste, care s-au întors acasă cu două victorii bine meritate.

Profesorul Adrian Mihăilă a fost foarte încântat de aceste victorii și a remarcat progresul însemnat pe care echipa acestuia l-a avut. A fost pentru prima dată când, în cadrul unui turneu, voleibalistele au reușit să obțină două victorii din totalul de trei meciuri jucate. „Am avut două victorii din trei, fetele progresează de la turneu la turneu și au avut un comportament foarte bun, în special, în dimineața de astăzi. A fost un meci foarte bun, pe care nu speram că o să-l câștigăm.”, a transmis Adrian Mihăilă. De menționat este că, atât pentru antrenorul acestora, cât și pentru fete, cel mai important lucru este progresul, nu victoria. Antrenorul echipei, Adrian Mihăilă, a mai adăugat că: „M-au surprins chiar pe mine fetele, cu câtă dăruire au luptat. Echipa aceasta, Extreme Pitești, ne bătuse în primul turneu, dar am progresat și noi, pas cu pas. Așadar, am reușit două victorii la acest turneu. Fetele au fost fenomenale, m-au surprins! Au jucat peste așteptări, iar progresul se cunoaște de la turneu la turneu!”.

Iată că, după cele trei turnee, echipa de minivolei CS Muscel se află într-un progres deosebit, cu șanse la calificare pentru turneul semifinal. 

Sursa foto: CS Muscel Volei
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!