13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Echipa de Speranţe CS Muscel a obţinut, în week-end, trei victorii

Tinerele voleibaliste antrenate de către profesorul Adrian Mihăilă au obținut în acest week-end, în zilele de sâmbătă și duminică, trei victorii bine meritate.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, la București, s-a organizat Turneul II din cadrul Campionatului de Speranțe al Asociației Municipale de Volei București. Voleibalistele din cadrul Clubului Sportiv Muscel au disputat două meciuri, împotriva echipei Lumina București și a echipei EX 4 București. În urma acestor meciuri, rezultatele au fost de partea muscelencelor, care au reușit să obțină victoria în ambele meciuri cu un scor de 3-0. Antrenorul Adrian Mihăilă este mândru de aceste rezultate obținute și a specificat faptul că, în ceea ce privește clasamentul, echipa sa se poziționează pe primul loc, după ce a avut parte de patru victorii consecutive, în cele două turnee organizate.

De asemenea, în ziua de duminică, 15 ianuarie 2023, echipa de Speranțe CS Muscel a avut parte de un meci amical împotriva echipei de Cadete, CS Dacia Mioveni 2012, o echipă cu o categorie de vârstă superioară. Cu toate acestea, norocul a fost de partea echipei muscelene, care a reușit să obțină victoria în fața adversarelor, cu un scor de 3-1.

Săptămâna următoare se va desfășura Turneul III la Minivolei, care se va organiza la Pitești. În cadrul acestui turneu va participa o echipă debutantă, antrenată tot de către Adrian Mihăilă.

Sursa foto: Facebook CS Muscel Volei
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!