11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Spitalul Câmpulung, dotat cu măşti mucegăite!

Nicolaie Alexe, directorul Spitalului Câmpulung, „flămând” de imagine, pesemne, după o perioadă de absenţă din peisaj, n-a ratat ocazia prezenţei presei la evenimentul de inaugurare a Staţiei Centrale de Sterilizare, pentru a-şi prezenta propriile realizări. Separate de ale Primăriei. Nu trebuie să dea din coate să iasă în faţă, că-l aducem numaidecât în atenţia opiniei publice, care merită să ştie cu ce-şi umple timpul domnul director la serviciu. Ce lucrări face, cum le face, ce achiziţii face, dacă le face, pe unde se mai perfecţionează, cu cine… „mărunţişuri”!

Până atunci, consemnăm despre ajutorul uriaş primit de la instituţia superioară, pe care Nicolaie Alexe a lăudat-o în faţa jurnaliştilor că a dotat Spitalul Câmpulung cu măştile de care are nevoie personalul în decursul unui an. Momentul ales de manager ca să perie DSP-ul n-a fost întâmplător. Elena Lasconi relata despre programul european graţie căruia şcolile au primit măşti şi dezinfectanţi, în această perioadă în care gripa cauzează neplăceri, în paralel cu o nouă variantă de Covid. Urmează să ajungă în şcoli şi nebulizatoarele.

Nici nu şi-a înghiţit primăriţa ultimele vorbe, căci a şi sărit Alexe cu laudele pe linie de partid. „DSP ne-a pus la dispoziţie necesarul de măşti pe un an pentru Spital.”, s-a achitat de obligaţie directorul a cărui soţie deţine funcţia de şef birou în cadrul DSP Argeş. Un motiv în plus să laude instituţia a cărei angajată este partenera sa de viaţă.

Ce n-a spus Alexe este starea măştilor sosite de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Şi anume măştile sunt mucegăite, prin urmare nu pot fi folosite de către destinatari, neavând rol de protecţie. Dimpotrivă, se mai şi îmbolnăvesc cei care le poartă, din cauza condiţiei care le face inutilizabile. Probabil, dispozitivele de protecţie au zăcut prin cine ştie ce depozite ori containere inundate, în care produsele au fost afectate. La vederea măştilor mucegăite, pe bună dreptate, o parte a personalului medical a ripostat revoltat că i se pune la dispoziţie produse bune de aruncat la gunoi.

Iată, aşadar, ce lăuda Alexe în faţa camerelor tv, în loc să se fi asigurat înainte de a deschide gura de starea rea a bunurilor. Căci dacă a îndrăznit să laude ceva despre care ştia că este o mizerie înseamnă că n-are ce căuta la conducerea Spitalului. Şi ce s-a mai victimizat în pandemie când i s-au imputat acuzaţii de „management defectuos”! M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!