25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Bărbat dispărut, căutat de poliţişti

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului Dorinel Ciprian Tiucă, de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în după-amiaza zilei de 23 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente:  aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală, urechile depărtate. Este cunoscut afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind găsit deplasându-se pe jos. Vestimentația la momentul plecării: geacă albastră, pantaloni din material textil, deschiși la culoare, fes negru și adidași gri.Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!