1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Nicolae Popa, sportiv al CS Muscel, a obţinut locul al II-lea la Campionatul Naţional de Lupte Seniori

Campionatul Național de Lupte s-a desfășurat în perioada 18-20 noiembrie 2022, la Cluj Napoca. Sportivul legitimat la CS Muscel, Nicolae Popa, a obținut medalia de argint la categoria U23, 87 kg.

În cadrul acestui campionat, luptătorul Nicolae Popa a participat la trei meciuri. În primul meci a câștigat prin superioritate tehnică, iar doilea meci a fost câștigat prin tuș. Cel de-al treilea meci a fost unul decisiv, astfel că acesta a fost înfrânt cu un punctaj de 8 -7. O diferență de doar 2 puncte a însemnat pentru sportiv, din păcate, clasarea acestuia pe locul al II-lea. Potrivit maestrului antrenor, Anton Arghira, „Ne mulțumim cu medalia de argint și încheiem, astfel, competițiile naționale din acest an”.

Ca în fiecare an, la Câmpulung Muscel, în perioada 15-16 decembrie 2022, va urma memorialul „Ion Dragomir și Gheorghe Cloț”, doi foști antrenori la lupte din Câmpulung. În cadrul acestui memorial vor participa sportivi juniori și cadeți.
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!