20.6 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Colegiul Național „Dinicu Golescu” a lansat primul Buletin Informativ

Colegiul Național „Dinicu Golescu” a lansat pe data de 14 octombrie 2022, printr-o abordare inovativă a parteneriatului școală-familie, primul număr al Buletinului Informativ. Această publicație apare lunar, este disponibilă on-line și conține activitățile educative realizate în cadrul Colegiului Național „Dinicu Golescu” din luna precedentă. Buletinul Informativ reprezintă o inițiativă a părinților prin care se dorește eficientizarea comunicării dintre școală și familie, dar și consolidarea unei  legături între școală și comunitate.

Primul număr al Buletinului Informativ conține evenimentele educaționale desfășurate la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din luna septembrie a anului 2022, precum: „Prima zi de școală”, „LifeLab, o experiență unică”, „Roboții s-au întors”, „Caravana de Științe”, „Ziua Limbilor Europene”, „Mobilitatea nr. 4 din cadrul proiectului Erasmus+”, „Ziua Carierei”, „Teatrul Nottara – Reinventează teatrul”, „Poezia în Muscel”.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!