29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Localnicii din Berevoeşti sunt aşteptaţi să se branşeze la canalizare

Administraţia locală de la Berevoeşti a anunţat că la sfârşitul lunii august va fi recepţionată şi pusă în funcţiune reţeaua de canalizare din comună, în şedinţă ordinară din luna august a Consiliului Local urmând să fie aprobat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al acesteia.

Primarul Florin Proca a transmis că solicitările pentru branşare se depun la sediul Primăriei Berevoeşti, iar branşamentele se fac pe bază de contract cu utilizatorul şi sub supravegherea personalului autorizat din cadrul Executivului. Racordările neautorizate vor fi sancţionate conform legii.

De asemenea, localnicilor le este adus la cunoştinţă că reţeaua de canalizare va fi extinsă în toată comuna, prin proiectul din etapa a II-a, în valoare totală de 12.344.442,41 lei, din care 11.941.412,01 lei finanţare nerambursabilă aprobată prin Programul „Anghel Saligny”. Prin acelaşi program au mai fost selectate încă două proiecte pentru Berevoeşti: „Asfaltare drum centură DN 73C – Primărie”, de 2.872.983,57 lei şi „Asfaltare drumuri comunale, obiectiv: drum local strada Găneştilor”, de 1.061.133,43 lei. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!