20.6 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Posturile de director la Seminar, „CD Aricescu” şi „Oprea Iorgulescu”, scoase la concurs

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a anunţat că a demarat concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din judeţ, sesiunea iunie-octombrie 2022.

În total, în Argeş, sunt scoase la concurs 49 de posturi, 45 pentru director şi 4 pentru director adjunct.

La Câmpulung, n-au director cu concursul luat pe post trei şcoli, Seminarul Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul”, „CD Aricescu” şi „Oprea Iorgulescu”.

În Muscel, sunt scoase la concurs locurile de director de la patru unităţi, fiind vorba de şcolile „IC Lăzărescu” Ţiţeşti, de la Stoeneşti, Valea Mare Pravăţ şi Vultureşti.

Perioada de depunere a dosarelor a fost între 28 iunie şi până pe 17 iulie. După evaluarea lor, pentru cele 49 de posturi sunt în concurs 41 de candidaţi, cărora le-au fost evaluate şi validate dosarele. Proba scrisă se va ţine pe 8 septembrie, iar rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi cunoscute pe 13 septembrie. Proba scrisă se va desfăşura în centrul special, stabilit prin Hotărârea Consiliului de Administraţie a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Argeş, la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu”, Piteşti (strada Armand Călinescu, nr. 14).

Între 19 şi 20 septembrie se constituie comisiile pentru proba interviu, care se va desfăşura în intervalul 22-29 septembrie.

Pe 30 septembrie se vor cunoaşte rezultatele finale ale concursului, pe 4 octombrie vor fi validate, iar pe 5 octombrie se vor emite deciziile de numire. Isabela Filip

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!