34.1 C
Campulung Muscel
12/07/2024

Şoferi vitezomani, rămaşi pietoni

Ieri, 9 august, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv. În urma abaterilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 30.000 de lei, totodată fiind reţinute 10 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare. În două dintre situaţii, în care a fost constatată depăşirea limitei de viteză, s-a impus şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, sancţiune ce se aplică începând cu momentul constatării, ca urmare a depăşirii regimului legal de viteză cu mai mult de 70 km/h.

A fost vorba de o tânără de 24 de ani, din Câmpulung, care a fost înregistrată cu aparatul radar cu 138 km/h în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, prin Schitu Goleşti.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au mai depistat un tânăr de 21 de ani, din Vultureşti, care şofa un autoturism pe DN 73D, pe raza localităţii Davideşti, cu viteza de 148 km/h.

Tinerii au fost au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere le-a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!