6.5 C
Campulung Muscel
18/04/2024

Sercop a început lucrările la sala de sport de la Şcoala Lăzăreşti

Edilul de la Schitu Goleşti, Vasile Tudorel Miriţă, a anunţat că au debutat lucrările la noua sală de sport de la Şcoala Gimnazială Lăzăreşti. Licitaţia a fost câştigată de firma câmpulungeană Sercop ADN SRL, pentru suma de 932.682,31 lei, la o diferenţă de 125.314,92 lei de valoarea estimată cu care lucrarea a fost scoasă la licitaţie.
Finanţarea pentru execuţia sălii de sport a fost obţinută de administraţia de la Schitu Goleşti prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. „Au început lucrările la sala de sport de la Şcoala Gimnazială Lăzăreşti, finanţată din fonduri europene. În curând, va începe şi construirea sălii mari de sport de la Şcoala Gimnazială Schitu Goleşti, finanţată de Compania Naţională de Investiţii.”, a anunţat, săptămâna trecută, Vasile Tudorel Miriţă.
Sală de sport şcolară de la Lăzăreşti va avea regim de înălţime parter înalt, pe structură cu cadre din beton, fundaţii izolate, închideri şi pereţi de compartimentare din BCA. Alte caracteristici ale viitoarei construcţii: şarpantă din lemn ecarisat şi ignifugat, cu învelitoare din tablă amprentată tip ţiglă; termosistem la faţade cu EPS 10; tâmplărie din PVC cu geam termopan Low-E; instalaţii electrice de iluminat şi prize de iluminat pentru securitate; instalaţii sanitare (grupuri sanitare diferenţiate pe sexe şi grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi); instalaţii de încălzire (centrală termică pentru prepararea agentului termic şi ACM cu funcţionare pe combustibil gaz natural şi sistem de încălzire în pardoseală); instalaţii de canalizare exterioară; sistem fotovoltaic de iluminat exterior cu LED (proiectoare cu panou fotovoltaic şi lampă LED).
Indicatorii cuprinşi în proiect arată că va avea o suprafaţă construită de 317,85 metri pătraţi, identică cu cea desfăşurată, iar de noua investiţie vor beneficia direct 178 de persoane. Suprafaţa utilă a parterului este de 273,95 metri pătraţi, la fel cea interioară utilă. Înălţimea utilă a parterului este de 5 metri pentru sala de sport şi de 2,65 metri pentru restul încăperilor. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!