18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

La Popeşti legenda continuă!

Momente emoţionante azi la Popeşti cu ocazia inaugurării Bazei Sportive „Viorel Turcu”! La eveniment au participat deputaţii Simona Bucura Oprescu, Aurel Bălăşoiu, Nicolae Pavelescu şi Remus Mihalcea, cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu, cu primarul de la Albota, Ion Dumitru, preşedinte ACOR Argeş, cu primarul Sorin Popescu şi viceprimarul Georgel Burcea de la Râca, cu primarul Iliuţă Dragu şi viceprimarul Marin Pană de la Recea, cu consilierul judeţean Nicoleta Nicolescu şi alţi aleşi locali.

„Viorel Turcu, copilul care a dansat cu balonul rotund în ţărâna din Popeşti pentru ca mai apoi să ajungă campion naţional al României la fotbal cu FC Argeş, Steaua şi Dinamo, continuă să inspire copiii pentru a face performanţă în sport.

Şi tot astăzi, membrii Ansamblului „Murguleţul” din Popeşti, fani înflăcăraţi ai echipei FC Argeş, prin frumuseţea şi vitalitatea jocurilor populare locale au spus o frumoasă poveste despre dans şi despre fotbal pe terenul de sport proaspăt inaugurat.

A fost magic azi şi faptul ca l-am întâlnit la Popeşti pe magicianul Marian Râlea, fapt care mi-a făcut o deosebită plăcere!

FC Argeş a împlinit astăzi 69 de ani. La Popeşti a fost inaugurată o bază sportivă. Asta arată că avem identitate şi viitor!

Îl felicit pe domnul primar Ion Mihai de la Popeşti şi echipa unită în jurul său – viceprimarul Cornel Trâncă, Consiliul Local Popeşti, specialiştii din aparatul propriu al Primăriei – precum şi Consiliul Judeţean!

Datorită acestei echipe comuna Popeşti respiră viitor!”, a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu după eveniment.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!