27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Simona Bucura Oprescu: „Salvamontiştii sunt prietenii mei!”

Astăzi, 1 august, de Ziua Salvamont, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a ţinut să transmită un mesaj pentru oamenii care salvează vieţi, indiferent dacă este soare, vânt sau ploaie, indiferent dacă este vară sau iarnă, ei parcurg trasee purtând în spate tot echipamentul necesar lor, dar şi pentru alţii. Parlamentarul argeşean a militat pentru ceea ce avea să fie Legea 253/2019, privind câinii Salvamont!

„Am avut şansa să îi cunosc bine pe unii dintre ei atât ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, cât şi în calitate de deputat de Argeş.

De-a lungul carierei mele am lucrat îndeaproape cu aceşti minunaţi salvatori montani şi mă bucur că împreună cu dânşii am reuşit să schimbăm şi legislaţia specifică din România prin legea privind câinii salvamontişti, lege al cărei unic iniţiator am fost.

Salvamontiştii sunt oameni pe care îi preţuiesc pentru dăruirea lor de a salva vieţi, pentru respectul pe care îl au pentru munte, pentru grija pe care o au pentru natură, pentru forţa de a-şi învinge limitele şi pentru dragostea de ascensiune, ascensiune văzută nu precum o competiţie, ci ascensiune care învinge gravitaţia şi dăruieşte perspectivă.

Pentru aceşti oameni frumoşi care respiră la înălţime, care ating aerul curat şi cerul cu mâna dar, mai ales, care nu ezită să-şi rişte viaţa pentru a salva alte vieţi îmi exprim admiraţia şi susţinerea!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!