23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

53 de elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Argeş

Pentru 53 de elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi a început astăzi, o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională şi anume stagiul de practică în unităţile operative ale Jandarmeriei Române.

Încă de la primele ore ale dimineţii, cu emoţii vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unităţii noastre. Primele activităţi au constat în prezentarea istoricului unităţii, misiunile curente ale jandarmeriei şi activităţile pe care le vor desfăşura pe parcursul a celor aproximativ două luni.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizaţi către structurile de ordine publică, unde vor face cunoştinţă cu tutorii profesionali de la care vor învăţa în toată această perioadă.

„La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituţiilor de învăţământ. Le dorim acestora mult succes în cariera militară!”, a transmis plutonierul major Luiza Ciobănescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!