18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Reţinut pentru distrugerea mai multor aparate de jocuri de noroc

Miercuri, 27 iulie 2022, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de distrugere (3 acte materiale), şi au reţinut un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că la datele de 18 iunie 2022, 28 aprilie 2022 şi 28 august 2021, bărbatul în cauză ar fi provocat distrugeri la mai multe aparate de jocuri de noroc, din două locaţii din municipiul Câmpulung, respectiv o locaţie din municipiul Piteşti, cauzând un prejudiciu total de aproape 9.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. E.M.

(foto: descriptiv)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!