20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Un consilier local şi mireasa lui i-au plimbat pe nuntaşi cu „trocariciul”

Tractoraşul achiziţionat în scop turistic, pentru plimbări pe traseul ce străbate Cheile Dâmbovicioarei, se dovedeşte util şi în alte ocazii. Ieri, 9 iulie 2022, s-au căsătorit civil şi religios doi dâmbovicioreni, care au avut ideea de a-i plimba pe nuntaşi cu „trocariciul”, denumirea amuzantă a vehiculului care, iată, este bun şi la nuntă, nu numai pentru relaxarea turiştilor. Proprietarul tractoraşului care are ataşate două vagoane este Ciprian Secăreanu, fiul primarului Dumitru Secăreanu. La cerere, acesta îl închiriază deţinătorilor de afaceri şi activităţi în domeniul turistic, fiind lesne de intuit ce senzaţie face în rândul copiilor.

Tinerii căsătoriţi care au apelat la mijlocul de transport neobişnuit sunt Florin Mîzgaciu, consilier local la Dâmbovicioara, şi Ioana, asistent de farmacie la farmacia din localitate. După încheierea căsătoriei, alaiul de nuntă îmbarcat în „trocarici” a tranzitat Cheile Dâmbovicioarei, apoi s-a îndreptat către Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Podu Dâmboviţei, pentru oficierea cununiei religioase.

Naşi le-au fost Ioanei şi lui Florin Elena şi Ciprian Secăreanu, ceea ce explică alegerea tinerilor însurăţei în materie de mijloc de deplasare. Oricum, momentul a fost unul inedit, părând ca desprins dintr-un film, nicidecum un fapt local consumat în realitate, pe drumurile dintr-o comună de la margine de Muscel. Le urăm şi noi „Casă de Piatră” şi viaţă lungă împreună!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!